Post by anomtarsorpcyt on Feb 11, 2022 17:45:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktická vojna: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktická vojna: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené zlato ▞▞▞
▞▞▞ Taktická vojna: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Pičovina
Táto hra musí byť lepšie vyvážená. Nepodarilo sa dokončiť ani druhú úroveň. Nepriatelia sa pohybujú príliš rýchlo a nezhadzujú dostatok peňazí, ak sa vám ich podarí zabiť.
Dobrá hra, ale mohla by byť skvelá. Hra potrebuje buď ďalšie vylepšenia pomocou meny v hre. Je niekde skrytý režim prežitia? Zdá sa, že vaša RADAROVÁ veža a veža s časovou deformáciou (AKA pomalá veža) nikdy nestoja za tú cenu. Vyváženie hry alebo viac vylepšení... Delostrelectvo + poškodenie špliechaním je dobré!
Skutočne zadarmo hrať, dobré hrať, ak potrebujete prejsť nejaký čas. Postupom času sa treba viac zamyslieť nad umiestnením veží, typmi veží a ich použitím. V závislosti od času hrania za deň môžete dokončiť všetky mapy s 3 hviezdičkami za menej ako týždeň. Niekoľko krátkych reklám sa môže prehrať pri reštarte mapy, môžete minúť malú sumu na vypnutie reklám (. 99¢) Nič potrebné na dokončenie hry nie je za platenou stenou, čo je príjemné. Bude sa hrať znova, ak budú k dispozícii nové mapy.
Sieťové hry pre Android a iPhone. Najlepšie dve hry pre ...
Nelineárna obtiažnosť, priemerná grafika, žiadny spôsob ukončenia hry bez násilného zatvorenia a tlačidlo Späť Android v nej nie je namapované, musíte sa dotknúť tlačidla Späť v používateľskom rozhraní v hre. sa javí ako vzdelávací projekt pre vývojára, ktorý si myslel, že ho trochu vyleští a vloží doň nejaké reklamy.
Váhal som medzi 3/5 a 4/5. Rozhodol som sa pre 4/5, pretože táto hra je jednoduchá, jedinečná a celkom zábavná na trávenie času. K dispozícii je 20 úrovní a 3 typy vežičiek. Hra je zábavná, má však vážny nedostatok obsahu. Je to jednoduchá hra, ale pomerne rýchlo sa opakuje. Rôzne cesty upgradov a rôzne zbrane by dosť pomohli. Tiež tvorca úrovní? Multiplayer? Atď. Dobrá hra, ktorá má veľký potenciál. Dave
Zvyčajne nepíšte recenzie, ale táto hra sa mi veľmi páči. Je to jednoduchá hra, ale z nejakého dôvodu sa pristihnem, že ju hrávam často. Jedna vec, ktorú musím poznamenať a ktorá je jediným dôvodom, prečo by mi to bránilo udeliť 5 hviezdičiek, je chyba alebo niečo, čo sa stane náhodne, keď hráč nemôže umiestniť žiadne vežičky alebo kliknúť na cestu. Jediné, čo to umožňuje, je menu, ak by to bolo opravené, určite by som dal 5 hviezdičiek. Opravte to, je to nepríjemné, keď nemôžem dokončiť úroveň.
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu Strateji Oyunları pal
Tactical War: turn de aparare joc Strategie pncd
Mapy, plazenie a veže sú dobré. Zdá sa, že obchod so skutočnými peniazmi nemá zmysel používať, pretože môžete znova hrať misie, aby ste získali prostriedky na modernizáciu veží v Hangeri. Hra sa rýchlo zjednodušila, guľometná veža a najprv vylepšovanie, kým si nebudete môcť dovoliť ostreľovacie veže, potom upgradujte a zložte pomalé veže, aby ste zoskupili nepriateľov pre ostreľovačov a predali guľometné veže. Použite portál, keď sa plazenie dostane na základňu, opláchnite a opakujte. Možno pouvažujte nad herným režimom na konci hry, kde môžete navrhovať mapy proti AI a tvrdým vlnám?
Tower Raiders 3 - táto hra záznam vo svojom žánri Tower Defense, ak bude nastaviť nový zlatý štandard pre mobilné strategické vojnové hry.
Absolútne skvelá kvalita pre hru zadarmo. Jediným problémom je, že neexistuje nekonečný režim. Okrem toho je to skvelé!
Zaplatil som za odstránenie prídavkov po prvej úrovni, čo hovorí veľa, IMO. Dobrá hra, ktorá je dobre premyslená, stabilná a (zatiaľ) bez chýb. Páči sa mi funkcia hangáru, ale chcel by som viac vecí, viac veží, viac upgradov, viac nepriateľov, viac ako dve možnosti time warp a míny. Nie päť hviezdičiek, pretože je občas príliš pomalý, ľahko sa opraví pridaním jedného alebo viacerých ďalších nastavení rýchlosti. Je to zábavné a chcem viac
Áno, toto je taktická hra a môžete si vyskúšať rôzne spôsoby hrania, no hádžu na vás veci, ktoré to sťažujú. Nemôžem upgradovať svoje veže natoľko, aby som prešiel 5. úrovňou! Navyše som si kúpil ďalšie veže skôr, ako som ich vôbec mohol použiť. Ak by som túto hru vytvoril sám, bolo by tam oveľa viac veží plus nové mechaniky, vďaka ktorým by bola zaujímavejšia a o niečo jednoduchšia.
Fantastická hra. Nechávam 1 hviezdičku, kým nebudú pridané ďalšie úrovne. Prekonal som to za pár hodín a môžem si to prehrať len toľko. Možno by mohla byť pridaná aj prestížna funkcia alebo dokonca nové herné plus. Áno, sú tu doplnky, ale ak to niekomu tak prekáža, hra stojí len dolár a to sa nedá poraziť. Tešíme sa na rozšírenie alebo dokonca pokračovanie.
Milujem túto hru, niekedy ťažkú, ale je pekná. Nepáči sa mi, že neexistuje možnosť prihlásiť sa cez Hry Google Play/Facebook, aby ste si uložili svoj postup, ak musíte hru odinštalovať.. To nie je také pekné.. Ak to môžete pridať, bolo by to perfektné 👌 🏼
V tejto hre ma spúšťa to, že doslova nič nezarobíte za vyskúšanie misií a zlyhanie. Blahoželám, len ste stratili čas. Dokonca ani nejaké peniaze. Myslím, že to robia preto, aby si ľudia kúpili balík peňazí. Edit: Áno vývojári, je zábavné prehrávať tú istú úroveň miliardu krát znova a znova.
Nie veľmi dobre. Cez celý koncept je... zvuk. Ako už bolo povedané, v polovici hry som vyťažil maximum. Úrovne s vlnami tankov by tiež mohli vážne použiť ďalšie zrýchlenie alebo dve, pretože inak, kto chce prejsť kolá, ktoré trvajú 20-30 minút (v reálnom čase) na úrovni 10, akonáhle začnú na 11-20, bude to drina, či majú $ minúť alebo nie.
Táto hra ponúka hodiny zábavy bez toho, aby sa nudila. Páčilo sa mi to, pretože to bola výzva. Naozaj som vypracoval svoj mozog na stratigizáciu. Táto hra je však naozaj rýchla. Skončil som s úrovňou 20 za deň. A mám asi 12 000 hotovosti a nemám za čo míňať. Mali by ste pridať ďalšie veže/vylepšenia a nové úrovne a prostredia. Keďže sú už len 4. Hodnotím to solídne 3 až do aktualizácie, potom to bude 5 hviezdičiek. Vrelo odporúčam túto hru, ak chcete výzvu.
Dostanete sa na úroveň 6, máte len dosť na to, aby ste si kúpili jednu vežu, a za dané peniaze nedostanete nič na zastavenie vlny 3. Dokonca som minul skutočné peniaze na to, aby som sa dostal cez túto úroveň. Nesťahujte, nie je možné prejsť úrovňou.
Milujem túto hru, je tak návyková, ale obmedzená len na 20 úrovní! Dúfam, že v ďalšej aktualizácii pridáte nové úrovne a zbrane a nahradíte snehové úrovne, pretože biela je taká nepríjemná farba na pozadí. Čakám na nové aktualizácie
Perang Taktis: Tower Pertahanan Strategi aetb
Veľmi dobrá hra, ale pridajte viac etáp, bude to ťažšie
جنگ تاکتیکی استراتژی jnq
Zábava pre prvých pár úrovní, ale rýchlo sa stane neprekonateľnou. Plne vylepšené vybavenie to neobmedzuje, pretože nezačínate s dostatočnou hotovosťou, aby ste sa uchytili skôr, ako vás to prepadne, pokiaľ nezaplatíte za hru. Naozaj hanebné!
najlepšie strategicke hry na pc - Paradies Design
Je to naozaj skvelé. Dobrá grafika, dobré upgrady, náročné mapy a všetko, ALE je tu len 20 úrovní. Páčilo sa mi to, ale teraz je to hotové 😶🤕. Sklamanie
Už žiadne upgrady? Už žiadne nové zbrane? Vyššie úrovne sú náročné a vaše vylepšenia sú dobré len pre nižšie úrovne, nie sú použiteľné pre vyššie úrovne 8 a vyššie sú príliš ťažké.
Zábavná a pekná jednoduchá grafika, ale nie je možné prejsť cez úroveň 5/20 bez platenia skutočných peňazí za vylepšenia. Reklamy sú časté, mimoriadne hlasné a nevkusné. *Edit: Ospravedlňujem sa Dev, pokúsil som sa 10-krát poraziť úroveň 5, dokonca aj po aktualizácii veží. Daj na YT video ako to dokončiť bez platenia kreditov a ja ti uverím. Možno mi hra po opakovanom umieraní môže naznačiť, že môžem získať viac kreditov opakovaním predchádzajúcich úrovní, ale aj tak na to nemám čas.*
Dosť biedne. Toto je jednoznačne snaha jedného muža vytvoriť hru TD, takže nebudem príliš tvrdý, ale ak uvažujete o stiahnutí tejto hry, neobťažujte sa. Získajte namiesto toho BTD5. Je to oveľa pestrejšie, vyzerá krajšie, má soundtrack, je menej zabugované a má zaujímavejšiu premisu. Po tomto všetkom je Tactical War skvelým žrútom času a kúpila mi veľa minút zábavy.
Bol to dobrý začiatok, kým som sa nepokúsil odísť. Pri pokuse o zatvorenie aplikácie vás prinúti sledovať video. Len bezohľadnosť voči potenciálnym zákazníkom a nezmysly. Potom sa zdá, že existuje iba jedna určitá konfigurácia, ktorá porazí hru na vyšších úrovniach, bez ohľadu na vaše vylepšenia. Odinštalované.
Tower Defense som nehral už niekoľko rokov, ale som rád, že som si túto hru zahral, hra je veľmi zábavná a nie je príliš ľahké ju zvládnuť, čo je dobrá vec, ale nenechám ani jednu úroveň ísť, kým nebudem. Každý má všetky tri zlaté hviezdy, vyskúšajte, nebudete sklamaní. Nainštalujte si hru a užívajte si!
Taktická vojna Tower Defense hra V 2.4.6 MOD APK - APK Google
Smash Hit Žaid. automat. dgax
Tactical War: Tower Defense Game સ્ટ્રેટેજી neu
Dobrá hra, ale buggy. Zakúpené vylepšenia na canon/timewarp/atď nie je možné aktualizovať po hraní. Aj tlačidlo späť na telefóne by malo zodpovedať tlačidlu späť v hre.
Akčné (200) - GamesCenter
Taktika je proti vám veľmi zvláštna, prvýkrát hrajte jednoducho, keď ste zasiahli druhú, ako keby vývojár hru trochu sťažil a v podstate rovnaký nepriateľ na prvý kúsok za sekundu ako v prvom kole, bola to zábava, teraz veľmi sklamanie.
Android App Infinitode 2 - Infinite Tower Defense má nejaké požiadavky na inštaláciu na svojom zariadení ... Taktická vojna: Tower Defense Game APK
To je dôvod, prečo to nazývajú hra "Taktické špionážne akcie". ... Krása nastavenia plného 3D strelec vo vesmíre 2D Tower Defense hra je, že stále používa
Ale chcelo by to ovela viac lvlov
Chcem to milovať, ale celostránkové 30-sekundové spamové reklamy a veľmi málo taktickej hry alebo myslenia na obranu veže z toho robí v podstate odpad. Edit: Na pixle 2xl sa x nezobrazuje až do konca videa
Musím sa vrátiť cez úrovne, aby som získal peniaze navyše na upgrade, ale okrem toho je to celkom zábava
Čo môžeme urobiť, aby sme vás presvedčili, aby ste pridali režim prežitia... Táto hra si to doslova pýta! Prosím :')
Dobrá hra s peknou grafikou. Príliš krátky. Chýba tlačidlo Exit, na ukončenie hry musím zabiť herný proces.
Skvelá hra. Presné umiestnenie v niektorých úrovniach na získanie hviezd je skvelé. Kiežby bolo viac úrovní.
Vynikajúce strategické hry na stiahnutie zadarmo pre Android aj iOS. ... Stredoveká TD hra 555 stiahnutí mobilné Zadarmo 25.2.2018 Reaktor - Energetický
Hodnotili by ste vyššie, ak by ste mohli skutočne zatvoriť reklamy, ktoré sa zobrazujú, namiesto toho, aby prebrali celú vašu obrazovku a klikli by ste len na tlačidlo Inštalovať. Strašne rušivé a mimochodom k inak príjemnej hre.
Je to zábavná hra, ale už je trochu stará. Musel som prehrať niekoľko úrovní, áno. To len preto, že som chcel perfektné skóre pri mojej prvej jazde. Nevšimol som si žiadne významné zmeny s vylepšeniami v závese, okrem toho, na čo sa zbraň konkrétne používala, táto aktualizácia bola dosť viditeľná. Niekoľko návrhov: Urobte to tak, aby funkcia priblíženia mala funkciu, úrovne by mali byť úplne na obrazovke a môžete si ich priblížiť. Viac veží. Lepšie vylepšenia závesov, ktoré v skutočnosti majú lepší vplyv na hru.
Zábavná hra so solídnou grafikou. Zaplaťte 0,99 za odstránenie prídavkov
Dobrá hra ale nemôžem podporovať úroveň 9 dpče 😂
Strašná hra. Nemôžem prejsť cez úroveň 2 a to je s upgradmi. Snažím sa vrátiť na úroveň 1, aby som získal viac skúseností a teraz nemôžem poraziť úroveň 1. Nesťahujte túto hru