Post by anomtarsorpcyt on Feb 11, 2022 17:42:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Celkom dobrá hra.. dalo by sa začať 5. Ale neznášam skutočnosť, že nemôžete odmietnuť pracovnú ponuku. Neviem sa pohnúť na blc neviem opraviť auto a nie sú žiadne iné ponuky 😠😡 zasekol som sa
Táto hra je nanič
Vývojár, prosím, urobte to ako hry s otvoreným svetom...a palivový systém tiež..okrem toho je táto hra úžasný neuveriteľný dizajn jo words man 😇😇
Táto hra je totálny podvod. Táto nová aktualizácia vôbec nepomáha. Stále mám ten istý problém, po niekoľkých minútach mi hra začne visieť a už ju ani nemôžem hrať. Toto je moje hodnotenie,👎👎👎 👎👎
Táto hra je naozaj zábavná a zároveň aj vzdelávacia, no musíte hru vylepšiť na lepšie super autá, to by som ocenil.
Idle Workout Master - gym muscle simulator game APK stiahnuť pre ...
Dobrá hra, ale ťažko zarobiť peniaze, pretože diely sú drahé a platba je nízka
Become a car mechanic and repair retro cars of the USSR! Look for damaged parts, order new ones, or try to fix them yourself. Each car consists of over 50 parts
Naozaj dobrá hra, jedna z najlepších imo. Ale je tu niekoľko vecí, ktoré by mohli urobiť lepšie, po prvé, keď idete pretekať, je naozaj ťažké pochopiť, ako to funguje, toto je návrh, že by mohli zväčšiť vrakovisko a umožniť vám chodiť a nájsť viac a Mabey lepšie autá a U môže tiež vziať niektoré diely, ktoré nájdete v autách alebo na vrakovisku. A nakoniec s tuningom Mabey vedia spraviť niečo s komorou takže to môže byť driftovacie auto ale celkovo naozaj dobrá hra 💯 odporúčam 👍
Táto hra sa dostala tak ďaleko, je taká zábavná, ďalšie auto, ktoré pridáte, môže byť dodge Daytona z roku 1970, to by bolo úžasné
Celkom nudné, opakujúce sa atď. Ale dobre spracované na to, čo to je.
... Dining Room, Garage: Material: : Metal, SOLID OAK WOOD HANDMADE SHELVES ... 260PSI Portable Electric Tire Pump, Small Dent Puller Lifter Glass Car
Dobrá hra. Ale by pridať že by sme mohli jazdiť po meste.
To, že stále neviem zmeniť, akého klienta chcem prijať, ma neskutočne štve. A s týmito inými prácami je tiež to, že vám naozaj nepomôžu s tým, čo chýba v motore a mimo neho a na iných častiach vozidla, alebo vám aspoň nenaznačia, je to frustrujúce. Je to jednoduchá hra a je naozaj zaujímavá, ale nemôžem v nej pokračovať, pokiaľ sa nevyriešia tie problémy, ktoré som spomínal.
Bro dal nejaké priblíženie
Milujem hru, ale mám nápad, takže môj nápad je, že si môžete postaviť motory na motorovom žeriave a na odomknutie potrebujete úroveň 15, prosím odpovedzte na toto
Táto hra je na hovno, nemôžem ju ani opraviť, zatiaľ čo držím plss, opravte to
Toto nie je len zábavná hra, kde sa naučíte automobilové párty a máte nejaké vodítka, pokiaľ ide o auto
Je to veľmi zábavná hra, na to, že máte dokonca preteky o účasť s ostatnými a viac typov len jedného auta, je to podľa mňa najlepšia hra, ak chcete obnoviť auto a neotravujú vás vyskakovacie reklamy.
VELMI zla hra
Som si istý, že existuje spôsob, ako to obísť. Ale v jednej chvíli je tu dáma, ktorá vám dá 900 na výmenu strechy na džípe. AKO TO ROBÍTE? Skúsil som všetko!
Je to veľmi zábavná a jednoduchá hra
Je to dobrá hra, ale niektoré jej časti nerozumiem a ako nakupovať a pretekať s inými autami
Môžete pridať režim voľného pohybu pre viacerých hráčov a pridať viac fyziky a zlyhania
Pekná hra, bolo by dobré získať návod na rôzne motory. Tiež by ste mali byť schopní postaviť motory bez toho, aby ste mali auto. Všimol som si chybu/chybu, pri nákupe dielov vaše náklady stúpajú, ale keď svoje diely recyklujete alebo predávate, náklady neklesajú.
Milujem hru, ale toto je priame vytrhnutie garáže hlavy prevodovky pre PC, dokonca používa presne tie isté zvuky a hudbu, určite ste zmenili autá a pridali reklamy a hlúpy mechanik odpočinku, ktorý vás prinúti pridať do vášho pohľadu. Ak chcete hrať, hrajte offline. Nepodporujte tohto piráta
Zelenáč
Táto hra je skvelá a príjemná, ale bruh.. Prečo, prečo je ako "hej, musíš tú vec najprv odstrániť a potom ju môžeš nahradiť hneď" a potom, keď to robím, niekedy to povie znova, ako môžem len vymeňte vec priamo, hrám sa len 3 hodiny, je to tiež mätúce, napríklad osoba, ktorá potrebuje pomoc, hovorí niečo, čo sa ani netýka auta, ako napríklad hovorí len málo, ale v skutočnosti je toho veľa, čo treba urobiť, a tiež môžete pridajte zoznam úloh cmon
Táto hra je úžasná a hral som ju denne, dôvod, prečo som dal 3 hviezdičky, je, že pracovné miesta sú stále tie isté a sú to veľké projekty a neplatia dosť peňazí. Navrhujem pridať jednoduché normálne úlohy, ako sú pneumatiky, odpruženie, oprava motora a šanca na opravu je tým vyššia, čím ste na vyššej úrovni. Tiež by som rád videl poškodenie karosérie a mohli by ste vidieť preliačiny a škrabance a rozbité okná sú preč a čelné sklo je rozbité A pridajte prosím otvorený svet a môžete jazdiť po uliciach. 👍
Možno nájsť hru, ak by nezamrzla vždy, keď ju načítam
Retro Garage - Car Mechanic Mô phỏng yuh
Ešte raz ďakujem
Toto je najhoršia hra, akú som kedy hral.
Sobrá hra ale je tam veľmi málo aut
Môj problém je v tom, že jačmeň porušujete VŠETKY práce. Väčšinu času stratíte peniaze.
... ale aj novovybudované RETRO poskytuje v súčasnosti mnoho ... sobota, 09 október 2021 17:40 Napísal(a) car repair garage games hacked apk.
Bonkers. Pokyny na jednoduché veci, ale nemôžete nič opraviť, pretože neexistuje žiadny návod, ako to urobiť! Ďalšia premrhaná hra automechanika.
Soccer Super Star Sports oztp
Hra je skvelá. Dobre poskladané, ale občas mi počas reklamných prestávok vypadne telefón. Netuším, či sa to stane každému alebo len mne, ale vždy ma to desí. Navyše mám pocit, že mi pri páde hrozí poškodenie telefónu.
Unique design: The wall decoration gives the product a retro or rustic ... Metal Wall Decor - A Fathers Day Gift, a perfect Shed sign, Garage Plaque or Tool
Nemôžem získať lvl 7. Mám garáž lvl 3. Existuje jedna práca, kde zákazník chce športovú melódiu. Ale hra mi nedovolí alebo mi nedá ďalšiu prácu, takže som zasekol
Nie
🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
úžasná hra, ktorá je lepšia ako táto
Pasívny dom na prvý pohľad | Racio House
Hral som len 20 sekúnd tejto hry a už mi to pripomenulo PC hru s názvom Gearhead Garage... hudba a zvukové efekty sú úplne rovnaké!!
Sex
Retro Garage - Car Mechanic Симулације ksy
Pekná hra, ale môžete do hry vložiť turbodúchadlá/dúchadlá, takže to má viac vzrušenia. To je všetko, pekná hra
Po dlhšom hraní dám ďalšie hodnotenie
Zatiaľ dobre
Podľa komentárov ostatných hráčov áno, táto hra vyzerá úžasne, teším sa, až si ju zahrám
Pekný